Turul cramei

Pentru noi vinul este darul pe care îl primim în fiecare an, este răsplata pe care o primim de la pământul muncit de dimineața și până la ultimul strop rubiniu de soare. Este un prieten, iar în fiecare pahar de licoare incadescentă ne regasim, ne pierdem, ne spunem povestea. Este o artă transmisă din generație în generație, deprinsă, furată, împrumutată, o artă care evoluează constant, o artă care ne face pe noi ceea ce suntem: Crama Măcin.

Degustări la Crama Dobrogeană

Veniți să descoperiți secretele Cramei Măcin la o degustare de vinuri din cele mai alese. Veti afla povestea vinurilor direct de la cei care îl produc, oameni care pun suflet în arta fabricării vinului aici la Măcin.
Pe parcursul degustării veți afla povești frumoase despre istoria vinului de la Măcin, despre tehnicile de fabricație, despre cum se servesc vinurile, cum se identifica soiurile și cum se asociaza vinurile cu mâncarea. Degustările se desfăşoară în sălile noastre de degustări: Pivniţa lui Terente şi Crama Dobrogeană.

Pivnița lui Terente

În apropiere de localitatea de baştină a celebrului rege al bălţilor, Carcaliu, Crama Măcin a recreat Pivnița lui Terente. Turiştii pot asculta poveşti despre banditul superdotat, pot  degusta şi cumpăra vinuri din podgoria Sarica Niculiţel, într-o cramă amenajată precum cele în care se petrecea pe vremuri trei zile şi trei nopţi.

Vinoteca și Magazinul de Suveniruri

Un vin de vinotecă este alegerea perfectă pentru nopțile în care dorești să îți delectezi papilele cu o băutură care îți va redefini ideea despre gustul vinului perfect!

De-a lungul timpului, colecționarea vinurilor valoroase a constituit o realã pasiune pentru o mulțime de oameni care apreciază vinul la adevarata lui valoare.

Ce bucurie mai mare ar putea fi oferită unui prieten care apreciază vinul, decât să-l inviți în vinoteca personală la o mică degustare de vinuri vechi. Crama Măcin vă oferă vinuri de colecție ce provin direct din rezerva producătorului.

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt