-Prin telefon: +40743147236. Consilierii nostri va stau la dispozitie pentru a face alegerea potrivita.

-Pe site-ul nostru: www.vinuridemacin.ro

-Sau va asteptam in cramele partenere pentru a degusta vinurile noastre.

Pentru orice informatii referitoare la vinurile noastre (gama, comanda, livrare etc.) va rugam sa ne trimiteti un mesaj la: marketing@vinuridemacin.ro

Modalitati de plata:

– La livrare (ramburs);

– Prin ordin de plata in contul:

RO87BTRL03701202F97417XX  deschis la BANCA TRANSILVANIA.

Livrare:

Livrările se fac de luni până vineri în intervalul 10:00-17:00. Noi facem tot posibilul ca dumneavoastră să primiţi produsele în cel mai scurt timp.

Tarife livrari:

Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 200 de Lei, iar pentru comenzi mai mici costul livrării este de 20 de Lei/destinaţie. Prețurile contin TVA.

Destinatii multiple:

Va rugam sa ne trimiteti pe e-mail (marketing@vinuridemacin.ro) lista completa a destinatarilor impreuna cu informatiile necesare livrarii (nume, adresa, numar telefon, tip pachet). Va rugam sa verificati cu exactitate informatiile pe care ni le furnizati.

Termene de livrare:

Termenele de livrare obisnuite sunt între 24 si 72 de ore de la receptia comenzii complete si achitarea integrala a acesteia. Daca doriti o anumita data de livrare, va rugam sa ne indicati acest lucru in momentul transmiterii comenzii dvs.

Datorita numarului foarte mare de comenzi in perioada de sarbatori, va rugam sa prevedeti o perioada de aproximativ 2 saptamani de la receptionarea comenzii dumneavoastra si pana la onorarea acesteia.

Va multumim pentru intelegere.

Personalizare:

Pentru comenzi personalizate, vă rugăm să ne sunaţi la 0730018168.

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt