PENTRU REZERVĂRI

Contactați-ne la telefon: 0737 149 406 / 0730 018 168 sau pe mail la degustări@www.vinuridemacin.ro / marketing@vinuridemacin.ro și fă-ți planurile pentru vacanță!

Degustări la Crama Dobrogeană

Vinuri albe, roșii și roze, toate purtând blazonul prestigios al Cramei de Măcin, așteaptă să fie descoperite într-un program de vizită a cramei.

Degustările vinurilor de înaltă calitate, premiate la concursuri naționale și internaționale, vor fi însoțite de sfaturile personalului specializat ce vă va ghida în cramă și în magazinul de vinuri.

Degustările se desfășoară în sălile noastre de degustări:
Pivnița lui Terente, Sala de baricuri și Crama Dobrogeană.

desen

Turul cramei Măcin

Descoperă secretele vinului dobrogean și gustă aromele magice ale vinurilor de Măcin.

Tur Mini 3

pahar

Aflați povestea vinului și istoria locurilor direct de la pasionații producători ai vinului de Măcin. Turul cuprinde pivnița lui Terente, sala de baricuri, vinoteca și magazinul de suveniruri înainte de a degusta 3 feluri din cele mai aromate vinuri de Măcin.

* 50 lei/persoană, de luni-vineri,  60 lei/persoană sâmbăta și duminica

**Programări luni-duminică pentru grupuri între 6-50 persoane

Tur Mini 5

pahar

Înainte de a degusta 5 vinuri deosebite intrați în atmosfera locurilor dobrogene conduși de gazde primitoare. O călătorie prin timp cu aventuri extraordinare despre regi și bandiți dar mai ales o călătorie în lumea deosebită a vinului.

* 60 lei/persoană, de luni-vineri, sâmbăta și duminica 70 lei/persoană

**Programări luni-duminică pentru grupuri între 6-50 persoane

Tur Standard

pahar

O incursiune în lumea aromată a vinului de Măcin. Degustați vinuri cu aromă florală și gustul suav, atractiv și îmbietor sau asamblaje baricate cu multă personalitate la care puteți distinge note de vanilie şi ciocolată amăruie. Se prezinta 5 tipuri de vin. Degustarea este însoțită de gustări reci, formate din brânzeturi, mezeluri crud-uscate, măsline și legume de sezon.

*110 lei/persoană

**Programări luni-duminică pentru grupuri între 6-50 persoane

Tur Clasic

pahar

O experiență completă, oenologică și gastronomică cu specific dobrogean. Se degustă 8 tipuri de vin din cele mai variate, o combinație elegantă de soiuri de renume, baricate, cu arome intense și personalitate puternică. Acest tip de degustare include platouri aperitiv, fel principal si desert.

*Prețul la cerere.

**Programări luni-duminică pentru grupuri între 10-50 persoane

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt