Cabernet Sauvignon

Un vin corpolent, bogat în arome, cu note de cireşe negre, afine sau stejar, cu un echilibru perfect între rotunjime şi aciditate, Cabernet-ul produs în zona Măcin ne încântă şi ne impresionează încă din prima clipă prin calitatea lui deosebită. Este tipic, bine structurat, cu taninuri puternice dar bine integrate, cu un potenţial de învechire foarte bun.
Se poate asocia cu mâncăruri din carne roşie (vită, porc, miel) sau brânzeturi aspre.

Categorie:

Descriere

Un vin corpolent, bogat în arome, cu note de cireşe negre, afine sau stejar, cu un echilibru perfect între rotunjime şi aciditate, Cabernet-ul produs în zona Măcin ne încântă şi ne impresionează încă din prima clipă prin calitatea lui deosebită. Este tipic, bine structurat, cu taninuri puternice dar bine integrate, cu un potenţial de învechire foarte bun.
Se poate asocia cu mâncăruri din carne roşie (vită, porc, miel) sau brânzeturi aspre.

Temperatura recomandată de servire: 15-18°C
Ingrediente: struguri, corector de aciditate: acid tartric(E334), stabilizatori: acid metatartic(E353), conservanți: dioxid de sulf(E220).

Îmbuteliat în atmosferă protectoare

Declarație nutrițională:

100 ml
Valoare energetică 78.83 kcal
330.04 kJ
Grăsimi
din care
– acizi saturați
0 g

0 g

Glucide
din care
– zaharuri
0.36 g

0.36 g

Proteine 0 g
Sare 0 g

Date generale

  • Tip: Rosu sec
  • Continut de alcool: 14% vol
  • Calitate: DOC-CMD